08/03/2021

Η ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ - ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ''Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ''

 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΑΤις δύσκολες ημέρες που η κοινωνία μας περνάει, θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον, να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, στην Θεσσαλονίκη, που τα στελέχη του υποστήριξαν και ενίσχυσαν την μοναδική, πολύ ευαίσθητη, κοινωνική δράση του Ιδρύματος, Βρεφοκομείο ‘’Ο Άγιος Στυλιανός’’.

Πρόκειται για την ιδιαίτερης σοβαρότητας Χειρουργική επέμβαση βρέφους μας και την συμπαράσταση του Περιφερειακού Τμήματος Νοσηλευτικής Θεσσαλονίκης, του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, στο μετεγχειρητικό διάστημα και διάστημα της νοσηλείας του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με την άμεση ανταπόκριση της Διευθύντριας των Περιφερειακών Τμημάτων κυρίας Δέσποινας Φιλιππιδάκη, στο κάλεσμα του Ιδρύματος.

Για ακόμη μία φορά ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ παρέδωσε μάθημα αλληλεγγύης.

ΑΜΕΣΑ απαντήσατε στο κάλεσμά μας και με στελέχη σας, αναλάβατε την επίβλεψη του βρέφους εντός του Νοσοκομείου.

Η ανιδιοτελής και χωρίς ανταπόδοση κοινωνική και ανθρωπιστική δράση σας, είχε σαν αποτέλεσμα την στήριξη, στο δύσκολο έργο του Ιδρύματός μας, αλλά και έμπρακτα την συμμετοχή σας στις καθημερινές προσπάθειες, όλων όσων έχουν ενταχθεί να υπηρετούν και να φροντίζουν όλα τα βρέφη και νήπια του Ιδρύματος.

Σας Ευχαριστούμε, που με αισθήματα αγάπης συμπαρασταθήκατε έμπρακτα, με υπευθυνότητα, με ανθρωπιά, με επαγγελματισμό, με σκοπό την ανακούφιση των αναγκών του Βρεφοκομείου ‘’Ο Άγιος Στυλιανός’’. Η συμπαράσταση σας, μας θυμίζει ότι έχουμε διαρκώς στο πλευρό μας άξιους συμπαραστάτες του έργου μας.

Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για την αμεσότητα, την αλληλεγγύη την ευαισθησία και τον επαγγελματισμό που εμπράκτως δείχνετε.

Παραμένοντας με ιδιαίτερη εκτίμηση

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος

Ιωάννα Σπανού