22/12/2021

Ευχαριστήρια Επιστολή

11111

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας προς τα «Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη» για την δωρεά που πραγματοποίησαν προς το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Στυλιανός».

Παρουσία της κας Διαμάντως Μιτζάλη και των κ.κ. Αναστάσιου Σαούλια και Κωνσταντίνου Τεζανίδη, εκπροσώπων των «Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη», καθώς και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Ευθύμιο Φωτόπουλο παραδόθηκαν δεκάδες κούτες με αναλώσιμα ιατροφαρμακευτικά υλικά στον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος κ. Κωνσταντίνο Τσιαπακίδη, προκειμένου να καλυφθούν διαρκείς ανάγκες φροντίδας των παιδιών που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Επίσης, οι μαθητές και μαθήτριες των «Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη» δίνοντας από ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό ο καθένας κατόρθωσαν να εξοπλίσουν το ιατρείο του Ιδρύματος με καινούρια και σύγχρονα ιατρικά όργανα. Καινούρια στηθοσκόπια, νεφελοποιητές, σταθερό παιδιατρικό οξύμετρο, θερμόμετρο υπέρυθρων, θερμόμετρο αυτιού, ωτοσκόπιο, οφθαλμοσκόπιο, ιατρικά γάντια και παιδικό πιεσόμετρο αποτέλεσαν το δεύτερο και εξίσου σημαντικό μέρος της δωρεάς προς το Ίδρυμα.

Η δωρεά αυτή είναι πολύ σημαντική επειδή προέρχεται από παιδιά, τους μαθητές και τις μαθήτριες των «Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη», οι οποίοι είναι βέβαιο ότι διακατέχονται από τα πιο αγνά αισθήματα αγάπης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και απευθύνεται σε παιδιά, τα βρέφη και νήπια που φιλοξενούνται στο Ίδρυμά μας. Τους ευχαριστούμε, λοιπόν, ιδιαίτερα, καθώς με τον τρόπο τους υποστηρίζουν  και ενισχύουν το κοινωνικό έργο του Δημοτικού  Βρεφοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός» και ευχόμαστε να τους έχουμε πάντα κοντά μας.

Παράλληλα οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των μαθητών και μαθητριών των «Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη», που συνέδραμαν με κάθε μέσο τα παιδιά τους για την ολοκλήρωση της δωρεάς αυτής.

Είμαστε ευγνώμονες σε όλους, όσοι με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το δύσκολο και ευαίσθητο έργο του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός».

Σας Ευχαριστούμε

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο  Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος

Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης

2222

 

3333